Domácí vodárna GRUNDFOS JP5-48 PT-H 60 l (99594666)

Kód: ED1380
Akce Atest
Značka: GRUNDFOS
14 700 Kč 12 149 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2024

Výtlak: 49 m, průtok 90 l/min, napětí 230 V, připojení 1", sací výška max. 8 m, objem nádoby 60 l, mechanická ucpávka, rozsah spínání 1-5 bar, automatická domácí vodárna pro zásobování pitnou vodou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Grundfos JP 4-47 PT-H se skládá z čerpadla Grundfos JP, tlakového spínače, manometru a horizontální membránové tlakové nádoby Grundfos GT-H o objemu 60. Posilovací sada je vybavena dvojím vývodem pro snadnou instalaci a tlakovou nádobou pro snížení vodních rázů v potrubí.

JP 4-47 PT-H poskytuje komfort konstantního tlaku vody s automatickým startem a zastavením. Čerpadlo je řízeno tlakovým spínačem a tlakovou nádobou, čímž je zajištěno optimální spuštění/zastavení čerpadla dle potřeby. Tlaková nádrž redukuje počet startů čerpadla, protože menší odběry vody mohou být pokryty tlakovou nádobou. Vypínací tlak je nastaven na 2,2 bar.

Čerpadlo

Samonasávací jednostupňové odstředivé tryskové čerpadlo s axiálním vstupem a radiálním výstupem pro snadné přizpůsobení místnímu potrubnímu systému. Čerpadlo JP je ideální pro přenos vody ze studen nebo zemních nádrží a další aplikac, má vynikající sací schopnost. Čerpadlo JP je zkonstruováno pro dlouhý a bezproblémový provoz.

Celková konstrukce je robustní s vynikající odolností proti korozi zajištěnou pouzdrem čerpadla z nerezové oceli, složeným oběžným kolem a nanášením barvy elektroforézou. JP je malý a kompaktní se zvedací rukojetí, díky které je čerpadlo snadno ovladatelné a snadno se přenáší.

Kompaktní čerpadlo má zabudovaný vyhazovač s vodicími lopatkami. To zajišťuje optimální samonasávací vlastnosti s sacím zdvihem až 8 metrů. Samonasávací čerpadlo také zajišťuje stabilní provoz, protože je schopno zvedat kapalinu pod vstupní hladinou a zvládne směs vzduchu a kapaliny, dokud čerpadlo nedosáhne plně naplněného čerpacího stavu.

Čerpadlo JP má zabudovanou tepelnou ochranu, která okamžitě zastaví čerpadlo, pokud se přehřeje. Motor je chlazený vzduchem a vybaven nadměrně utěsněnými, mazanými kuličkovými ložisky na celý život, aby byl zajištěn tichý provoz a minimální provoz

Kapalina

Čerpaná kapalina: Voda Rozsah teploty kapaliny: 0 .. 40 °C
Vybraná teplota kapaliny: 20 °C
Hustota: 998.2 kg/m³
Techn.: Jmen. průtok: 4 m³/h
Primární ucpávka: BBVP Schval. značky na typovém štítku: CE,EAC
Toleranční pásmo křivky: ISO9906:2012 3B
Rated driver speed: 2800 ot/min
Materiály: Těleso čerpadla: Korozivzdorná ocel

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí vodárny s tlakovou nádobou, Automatické domácí vodárny s nádobou 60 litrů, Domácí vodárny s atestem na pitnou vodu, Domácí vodárny s tlakovou nádobou a atest na pitnou vodu, Domácí vodárny:60 l
Záruka: 2 roky + 2 měsíce
? Výtlak [m]: 49
? Průtok [l/min]: 90
? Napětí [V]: 230
? Kabel [m]: 1,5
? Výtlačná přípojka [coul]: 1"
? Ochrana běhu na sucho: Ne
? Max. provozní tlak [bar]: 6
? Objem nádoby [l]: 60
? Sací výška [m]: 8
? Ucpávka: Mechanická
? Výkon [kW]: 1
? Atest na pitnou vodu: Ano
? Regulace otáček: Ne
:: ::
Hmotnost: 29 kg
Kód výrobce: 99594666
EAN: 5713831612957
Spolehlivost: 100%
Distribuce: Česká republika

Jak vybrat domácí vodárnu?

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1_logo_grundfosGrundfos je předním světovým výrobcem čerpadel se sídlem v Dánsku s více než 19 000 zaměstnanci po celém světě. Představuje průkopnická řešení světových problémů v oblasti vody a klimatu a zlepšujeme kvalitu života lidí. 

Roční produkce činí než 16 milionů čerpacích jednotek, oběhových čerpadel (UP), ponorných čerpadel (SP) a odstředivých čerpadel (CR). Grundfos také vyrábí elektromotory pro čerpadla, jakož i elektromotory pro samostatné merchandising. Grundfos vyvíjí a prodává elektroniku pro ovládání čerpadel a jiných systémů. Špičkový technologický vývoj, spolehlivost a kvalita, proto je Grundfos jedničkou mezi zákazníky.

Kategorie

Oběhová čerpadla GRUNDFOS - Ponorná čerpadla GRUNDFOS - Automatické vodárny GRUNDFOS - Automatické tlakové stanice GRUNDFOS - Speciální čerpadla GRUNDFOS - Kalová čerpadla GRUNDFOS - Čerpací pohotovost GRUNDFOS

Nenašli jste, co jste hledali? Hledáte náhradu za staré čerpadlo, náhradní díly? Chcete individuální cenovou nabídku?

K dispozici máte kompletní přehled čerpadel GRUNDFOS.

Jsme tu pro vás.

hp-redlKarel Redl
technik, zákaznický servis

+420 797 850 919 | info@reded.cz

 

Nabídka zboží GRUNDFOS