Čerpadlo GRUNDFOS JP 4-47 230V + PM1 (99515136)

Kód: ED3510
Akce
Značka: GRUNDFOS
ZDARMAZDARMA
product
9 860 Kč 8 149 Kč bez DPH
Do 3 dnů
Můžeme doručit do:
24.4.2024

Výtlak 42 m, průtok 80 l/min napětí 230 V, výtlačná přípojka 1", sací výška max. 8m, mechanická ucpávka, horizontální samonasávací čerpadlo, posilování tlaku vody, konstrukce domácích vodáren

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Domácí vodárna JP PM se skládá z regulátoru tlaku a samonasávacího jednostupňového odstředivého čerpadla. Vodárna JP PM je určena pro různé zahradní a domácí aplikace a disponuje ochranou proti chodu na sucho.

Posilovací stanice Grundfos JP 4-47 PM1 se skládá z čerpadla Grundfos JP a správce tlaku. JP 4-47 PM1 poskytuje komfort konstantního tlaku vody s automatickým spouštěním a zastavováním přizpůsobeným spotřebě inteligentním tlakovým spínačem. Tlakovým spínačem spustí čerpadlo s tlakem 1,5 baru a čerpadlo pokračuje v činnosti, dokud je průtok.

Konstrukce je robustní a postavená na antikorozních materiálech, aby byla zajištěna dlouhá životnost. Tato posilovací sada zajišťuje optimální samonasávací vlastnosti s sacím zdvihem až 8 metrů. Samonasávací čerpadlo také zajišťuje stabilní provoz, protože je schopno zvedat kapalinu pod vstupní hladinou a zvládne směs vzduchu a kapaliny, dokud čerpadlo nedosáhne plně naplněného čerpacího stavu.

Zařízení JP 4-47 PM1 obsahuje ochranu proti chodu nasucho, která automaticky zastaví čerpadlo v případě chodu nasucho. To znamená nižší riziko poškození čerpadla a nižší náklady na údržbu. Funkce proti cyklování zastaví čerpadlo včas v případě malého úniku v systému nebo pokud není kohoutek zcela uzavřen. Pokud dojde k jízdě na kole, čerpadlo se zastaví a zobrazí se alarm. Zpětný ventil pro prevenci zpětného toku je již integrován.

Čerpadlo JP má zabudovanou tepelnou ochranu, která okamžitě zastaví čerpadlo, pokud se přehřeje. Motor je chlazený vzduchem a vybaven utěsněnými, mazanými kuličkovými ložisky na celý život, aby byl zajištěn tichý provoz a minimální provoz.

Doplňkové parametry

Kategorie: Samonasávací čerpadla
Záruka: 2 roky + 2 měsíce
? Výtlak [m]: 42
? Průtok [l/min]: 80
? Napětí [V]: 230
? Kabel [m]: 1,5
? Výtlačná přípojka [coul]: 1"
? Dimenze připojení [coul]: 1"
? Ochrana běhu na sucho: Ne
? Výkon [kW]: 0,85
? Max. teplota média [°C]: 40
? Konstrukce: JET
? Atest na pitnou vodu: Ano
? Regulace otáček: Ne
:: ::
Hmotnost: 12 kg
Kód výrobce: 99515136
EAN: 5713830350225
Spolehlivost: 100%
Distribuce: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1_logo_grundfosGrundfos je předním světovým výrobcem čerpadel se sídlem v Dánsku s více než 19 000 zaměstnanci po celém světě. Představuje průkopnická řešení světových problémů v oblasti vody a klimatu a zlepšujeme kvalitu života lidí. 

Roční produkce činí než 16 milionů čerpacích jednotek, oběhových čerpadel (UP), ponorných čerpadel (SP) a odstředivých čerpadel (CR). Grundfos také vyrábí elektromotory pro čerpadla, jakož i elektromotory pro samostatné merchandising. Grundfos vyvíjí a prodává elektroniku pro ovládání čerpadel a jiných systémů. Špičkový technologický vývoj, spolehlivost a kvalita, proto je Grundfos jedničkou mezi zákazníky.

Kategorie

Oběhová čerpadla GRUNDFOS - Ponorná čerpadla GRUNDFOS - Automatické vodárny GRUNDFOS - Automatické tlakové stanice GRUNDFOS - Speciální čerpadla GRUNDFOS - Kalová čerpadla GRUNDFOS - Čerpací pohotovost GRUNDFOS

Nenašli jste, co jste hledali? Hledáte náhradu za staré čerpadlo, náhradní díly? Chcete individuální cenovou nabídku?

K dispozici máte kompletní přehled čerpadel GRUNDFOS.

Jsme tu pro vás.

hp-redlKarel Redl
technik, zákaznický servis

+420 797 850 919 | info@reded.cz

 

Nabídka zboží GRUNDFOS