Vážení zákazníci, provoz obchodu probíhá bez omezení. Vyřizujeme všechny mailové i telefonické objednávky.
Zboží zasíláme přepravní společností co nejdříve k vám. Dobírku je možné hradit pouze platební kartou.

Hodnocení obchodu

5,0 50 hodnocení
Přidat hodnocení
5
48x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PP Avatar autora Pavel Pešek | 29.3.2020
čerpadlo se u ložiska hřeje při dodání chyběla tryska a a redukce a čerpadlo nemá takový výkon jak je slibováno.
Avatar autora | 29.3.2020
Rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 31.3.2020
Dobrý den, Jardo, děkujeme hodnocdení a pochvalu. Děláme maximum. Ať Vám nádoba slouží. S pozdravem, RedEd.cz: Specialista na čerpadla +420 797 850 919 | info@reded.cz | www.reded.cz --- Autorizovaný prodejce. Garantovaný servis. Profesionální služby. Postaráme se o čerpadla ve vaši firmě. Prémiový program RedEd+
JN Avatar autora Jiří Neslaník | 23.3.2020
FA Avatar autora Ferdinand Alt | 18.3.2020
Super OK.
FS Avatar autora Faja Stanislav | 15.3.2020
Výborná komunikace a velmi rychlé dodání zboži. Maximální spokojenost.
VS Avatar autora Vlastimil Svoboda | 10.3.2020
Vše v pořádku. Rychlé vyřízení. Doprava bez problémů.
Avatar autora | 10.3.2020
+ Cena, komunikace, ochota poradit

Avatar autora | 27.2.2020
+ Seriosní jednání .

Při nejlepší vůli v obchodě může dojít k nějakému zádrhelu. V mém případě také došlo, avšak díky bleskurychlé reakci jednatele pana Jurečku, bylo vše bleskurychle napraveno k mé naprosté spokojenosti. Je to vzor slušného jednání, kdy dané slovo je zákonem, tak jak mi můj otec říkával, za první republiky se dělaly smlouvy podáním ruky. Dávám všech pět P.
VV Avatar autora Václav Valm | 21.2.2020
MK Avatar autora Miroslav Kříž | 20.2.2020
Avatar autora | 19.2.2020
+ Vse ok.

Avatar autora | 17.2.2020
+ Rychlé vyřízení. Doprava na zásilkovou bez problémů. Přehled o stavu zásilky.

Avatar autora (Administrátor) 31.3.2020
Dobrý den, děkujeme za super hodnocení. Zásilkovna je vážně super. Ať Vám čerpadlo slouží. S pozdravem, RedEd.cz: Specialista na čerpadla +420 797 850 919 | info@reded.cz | www.reded.cz --- Autorizovaný prodejce. Garantovaný servis. Profesionální služby. Postaráme se o čerpadla ve vaši firmě. Prémiový program RedEd+
Avatar autora | 11.2.2020
+ Velky vyber
+ nizke ceny
+ rychlost vyrizeni objednavky

Avatar autora (Administrátor) 31.3.2020
Dobrý den, děkujeme za 100% hodnocení a pochvalu. Dáláme, co se dá :) S pozdravem, RedEd.cz: Specialista na čerpadla +420 797 850 919 | info@reded.cz | www.reded.cz --- Autorizovaný prodejce. Garantovaný servis. Profesionální služby. Postaráme se o čerpadla ve vaši firmě. Prémiový program RedEd+
LD Avatar autora Ludmila DVOŘÁKOVÁ | 10.2.2020
S nákupem jsem naprosto spokojena,rychlé vyřízení,zboží došlo v pořádku.
R Avatar autora RedEd.cz (Administrátor) 10.2.2020
Dobrý den, paní Dvořáková, děkujeme za 5 hvězd a pěkné hodnoceí. Ať Vám čerpadlo slouží.
PB Avatar autora Petr Bobek | 9.2.2020
Avatar autora Martin Šimon | 6.2.2020
Avatar autora | 4.2.2020
Naprostá spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 31.3.2020
Dobrý den, co víc si od zákazníka přát :) Děkujeme za super hodnocení. Ať Vám čerpadlo slouží. S pozdravem, RedEd.cz: Specialista na čerpadla +420 797 850 919 | info@reded.cz | www.reded.cz --- Autorizovaný prodejce. Garantovaný servis. Profesionální služby. Postaráme se o čerpadla ve vaši firmě. Prémiový program RedEd+
Avatar autora | 30.1.2020
+ dobrá cena, kvalita, rychlost, poradili, i objednávku upravili. Jsem spokojen.

dobrá cena, kvalita, rychlost, poradili, i objednávku upravili. Jsem spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 31.3.2020
Dobrý den, zdravíme do Prahy, děkujeme za 100 % a pěkný komentář. Ať vám čerpadlo slouží. S pozdravem RedEd.cz: Specialista na čerpadla +420 797 850 919 | info@reded.cz | www.reded.cz --- Autorizovaný prodejce. Garantovaný servis. Profesionální služby. Postaráme se o čerpadla ve vaši firmě. Prémiový program RedEd+
KB Avatar autora Karel Bouček | 22.1.2020
100%, coz je u me velmi! vzacne hodnocení. Ochota, znalost, vecnost, hledani reseni. KB
R Avatar autora RedEd.cz (Administrátor) 22.1.2020
Dobrý den, pane Boučku, děkujeme za super hodnocení. Snažíme se dělat maximum. Ať Vám nádoba slouží.
Avatar autora Jiří Škopán | 22.1.2020

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 50

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.