Čerpací stanice Grundfos Multilift MSS.11.3.2 (97901027)

Kód: ED88084
Akce
Značka: GRUNDFOS
ZDARMAZDARMA
product
37 960 Kč 31 372 Kč bez DPH
Na dotaz
Můžeme doručit do:
9.5.2024

Výtlak 11,5 m, průtok 520 l/min, napětí 400 V, objem 44l, výkon 1,1 kW, pro jednogenerační a dvougenerační rodinné domy, malé penziony

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompaktní čerpací stanice určená k centrálnímu čerpání odpadních vod. Plně vybavená přečerpávací stanice včetně řídicí jednotky, nízká hlučnost a malé nároky na prostor, umístění uvnitř budovy. Čerpací stanice Multilift jsou určeny pro montáž odbornou firmou s příslušnou kvalifikací elektro.

Použití

  • jednogenerační a dvougenerační rodinné domy
  • malé penziony

Specifikace

Multilift se dodává jako kompletní jednotka připravená k instalaci a zahrnuje plně integrovanou sběrnou nádrž s čerpadlem a ponorným motorem, zpětný ventil, adaptér na výtlaku s pružným spojovacím kusem DN100 osazeným na sběrné nádrži a předzapojenou řídicí jednotku, včetně snímače hladiny.

Plně integrovaná sběrná nádrž má veškerá potřebná hrdla pro připojení přívodního potrubí ve výškách 180 mm a 250 mm, odvzdušňovacího potrubí DN50 a ručně ovládaného membránového čerpadla (příslušenství). Na sběrné nádrži je osazeno 7 přívodních hrdel. Zadní přívody 2x DN100 s jedním hrdlovým těsněním, hrdlo pro přívod na bocích 2x DN100, horní přívod DN100. 2x DN50 pro horní a boční přívod.

Korozivzdorné polyetylenové sběrné nádrže Multilift jsou plynotěsné, vodotěsné a nepropouštějí zápach, zajišťují menší množství zbytkové vody a menší sedimentaci provedením zkosené spodní části. Čerpadlo s vírovým oběžným kolem Vortex a bezúdržbovým ponorným motorem, nádržka na olej s fyziologickou nezávadnou olejovou náplní mezi dvěma hřídelovými ucpávkami. Ochrana motoru jističem uvnitř hlavy čerpadla.

Řídicí jednotka LC220 s mikroprocesorem je vybavena LED diodou pro veškerá nutná monitorování. Čerpadlo a snímač jsou připojeny k řídicí jednotce kabelem a potrubím o délce 4 m nebo 10 m. Napájecí kabel má délku 1,5 m a je opatřen zástrčkou (včetně fázového invertoru pro 3fázový motor) Bezkontaktní piezorezistivní snímač tlaku připojitelný uvnitř skříně, monitorovaný řídicí jednotkou. Neucpávající se tlakové potrubí uvnitř nádrže bez pohyblivých částí v odpadní vodě.

Řídicí jednotka monitoruje provoz čerpadla.

Funkce řídicí jednotky:

  • zapínání/vypínání jednoho čerpadla odpadních vod na základě spojitého signálu z piezorezistivního snímače
  • ochrana motoru proti běhu na sucho pomocí omezení doby běhu s následným nouzovým provozem
  • 24hodinový automatický zkušební běh během dlouhé doby nečinnosti
  • provozní signalizace:
    • stav čerpadla (běh, porucha)
    • interval servisu/údržby jednou za rok (volitelné zapnutí/vypnutí pomocí přepínače)
  • poruchová signalizace:
    • porucha sledu fází a chybějící fáze u 3fázových motorů
    • alarm vysoké hladiny vody
    • porucha snímače
    • spínač externího alarmu (pouze alarm)
    • bezpotenciálový kontakt pro společný alarm
  • automatické nebo ruční resetování alarmů (volitelné pomocí přepínače)
  • snadná volba počáteční hladiny 180 nebo 250 mm (volitelné pomocí přepínače)

Jeden dodatečný vstup pro připojení samostatného spínače hladiny pro detekci zaplavení mimo Multilift (externí alarm). Přečerpávací stanice jsou často instalovány v jímce v suterénu na nejnižším místě v budově. V případě například vtékání zemní vody nebo prasklého vodního potrubí bude řídicí jednotka signalizovat alarm.

Řada Multilift je navržena podle normy EN12050-1, schválena a monitorována externím institutem LGA. Dalšími osvědčeními jsou VDE, GHOST, CB, EMV

Doplňkové parametry

Kategorie: Sanitární kalová čerpadla
Záruka: 2 roky + 2 měsíce
? Výtlak [m]: 12
? Průtok [l/min]: 520
? Napětí [V]: 400
? Kabel [m]: 4
? Výkon [kW]: 1,1
? Max. teplota média [°C]: 40
Objem [l]: 44
Hmotnost: 15 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1_logo_grundfosGrundfos je předním světovým výrobcem čerpadel se sídlem v Dánsku s více než 19 000 zaměstnanci po celém světě. Představuje průkopnická řešení světových problémů v oblasti vody a klimatu a zlepšujeme kvalitu života lidí. 

Roční produkce činí než 16 milionů čerpacích jednotek, oběhových čerpadel (UP), ponorných čerpadel (SP) a odstředivých čerpadel (CR). Grundfos také vyrábí elektromotory pro čerpadla, jakož i elektromotory pro samostatné merchandising. Grundfos vyvíjí a prodává elektroniku pro ovládání čerpadel a jiných systémů. Špičkový technologický vývoj, spolehlivost a kvalita, proto je Grundfos jedničkou mezi zákazníky.

Kategorie

Oběhová čerpadla GRUNDFOS - Ponorná čerpadla GRUNDFOS - Automatické vodárny GRUNDFOS - Automatické tlakové stanice GRUNDFOS - Speciální čerpadla GRUNDFOS - Kalová čerpadla GRUNDFOS - Čerpací pohotovost GRUNDFOS

Nenašli jste, co jste hledali? Hledáte náhradu za staré čerpadlo, náhradní díly? Chcete individuální cenovou nabídku?

K dispozici máte kompletní přehled čerpadel GRUNDFOS.

Jsme tu pro vás.

hp-redlKarel Redl
technik, zákaznický servis

+420 797 850 919 | info@reded.cz

 

Nabídka zboží GRUNDFOS