Oběhové čerpadlo Grundfos ALPHA2 25-80 180mm 99411178

Kód: ED9906
Akce
Značka: GRUNDFOS
ZDARMAZDARMA
Oběhové čerpadlo Grundfos ALPHA2 25-80 180mm 99411178
8 490 Kč 7 017 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2024

Výtlak 6 m, průtok 65 l/min, napětí 230 V, stavební délka 180 mm, připojení 6/4", pracovní tlak max. 10 bar, závitové, bezucpávkové, nízká spotřeba, pro otopné a klimatizační systémy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čerpadlo ALPHA2 vás zbaví starostí s komplikovaným seřizováním čerpadla. Stačí jen čerpadlo nainstalovat a ponechat u něj tovární nastavení na funkci AUTOADAPT. Čerpadlo ALPHA2 provedeautomaticky analýzu dané otopné soustavy, vyhledá optimální nastavení a bude dále přizpůsobovat svůj provoz změnám v požadavcích na množství tepla. Výsledkem je optimální uživatelské pohodlí a minimální spotřeba energie.

Čerpadlo ALPHA2 je navíc mimořádně flexibilní, spolehlivé a mnohem kompaktnější než kterékolivjiné oběhové čerpadlo s energetickým štítkem "A", které je na trhu k dostání.

  • Jednotlačítkové ovládání: Systém jednotlačítkového ovládání umožňuje jednoduchá nastavování čerpadla.
  • Dispej: Snadno čitelný LED displej nepřetržitě ukazuje aktuální elektrický příkon ve W.

Výhody

  • Autoadapt
    Tovární nastavení, tj. funkce AUTOADAPT, analyzuje danou otopnou soustavu a automaticky upravuje nastavení čerpadla tak, aby vyhovělo požadavkům na množství tepla. Funkci AUTOADAPT lze aplikovat v cca 80% všech otopných soustav.

  • Kompaktní konstrukce
    Moderní konstrukce činí z čerpadla ALPHA2 nejkompaktnější oběhové čerpadlo Grundfos, které je na trhu k dostání. Řídící elektronika je vestavěna do tělesa čerpadla, díky čemuž je instalacečerpadla nyní možná i v prostorově velmi stísněných podmínkách.

  • Energetická třída "A"
    Provoz s frekvenčním měničem, použitá technologie permanentních magnetů a kompaktní konstrukce statoru řadí oběhové čerpadlo ALPHA2 na nejvyšší příčku žebříčku klasifikace systému energetického štítkování. Čerpadlo ALPHA2 potřebuje ke svému provozu až o 80 % elektrické energie méně než oběhová čerpadla spadající do kategorie energetické náročnosti klasifikované písmenem D.

  • Automatický noční redukovaný provoz
    Funkce automatického nočního redukovaného provozu snižuje na minimum energetickou spotřebu u kotlů konstruovaných k dosahování energetických úspor.


Vysoce hodnocená a velice populární zástrčka ALPHA je jedinou zástrčkou na trhu, která umožňuje mimořádně jednoduché připojení napájecího kabelu, bez otevírání svorkovnice.

Video

 
Hodnocení produktu od RedEd.cz  ★★★★★


Špičkové oběhové čerpadlo. Grundfos dlouhodobě dodává na trh jedna z nejlepších a nejúspornějších oběhových čerpadel spolu s inovacemi v oblasti technologií, instalace a optimalizace. Oběhová čerpadla Alpha2 nejsou výjimkou. Díky funkci autoadapt jsou čerpadla již v základním nastavení univerzálně použitelná ve většině otopných soustav. Výběrem tohoto čerpadla neuděláte chybu.

Ing. Karel Redl,

produktový specialista

Doplňkové parametry

Kategorie: Oběhová čerpadla pro topení, Oběhová čerpadla: stavební délka 180 mm, Závitová teplovodní oběhová čerpadla
Záruka: 2 roky + 2 měsíce
? Výtlak [m]: 6
? Průtok [l/min]: 65
? Napětí [V]: 230
? Dimenze připojení [coul]: 6/4"
? Max. provozní tlak [bar]: 10
? Stavební délka [mm]: 180
? Ucpávka: Bezucpávkové
? Max. teplota média [°C]: 110
Provedení: Závitové
:: ::
Hmotnost: 2,3 kg
Kód výrobce: 99411178
EAN: 5713828675293
Spolehlivost: 100%
Distribuce: Česká republika
Stupeň krytí (IP): 42

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1_logo_grundfosGrundfos je předním světovým výrobcem čerpadel se sídlem v Dánsku s více než 19 000 zaměstnanci po celém světě. Představuje průkopnická řešení světových problémů v oblasti vody a klimatu a zlepšujeme kvalitu života lidí. 

Roční produkce činí než 16 milionů čerpacích jednotek, oběhových čerpadel (UP), ponorných čerpadel (SP) a odstředivých čerpadel (CR). Grundfos také vyrábí elektromotory pro čerpadla, jakož i elektromotory pro samostatné merchandising. Grundfos vyvíjí a prodává elektroniku pro ovládání čerpadel a jiných systémů. Špičkový technologický vývoj, spolehlivost a kvalita, proto je Grundfos jedničkou mezi zákazníky.

Kategorie

Oběhová čerpadla GRUNDFOS - Ponorná čerpadla GRUNDFOS - Automatické vodárny GRUNDFOS - Automatické tlakové stanice GRUNDFOS - Speciální čerpadla GRUNDFOS - Kalová čerpadla GRUNDFOS - Čerpací pohotovost GRUNDFOS

Nenašli jste, co jste hledali? Hledáte náhradu za staré čerpadlo, náhradní díly? Chcete individuální cenovou nabídku?

K dispozici máte kompletní přehled čerpadel GRUNDFOS.

Jsme tu pro vás.

hp-redlKarel Redl
technik, zákaznický servis

+420 797 850 919 | info@reded.cz

 

Nabídka zboží GRUNDFOS