Elektrocentrála digitální invertorová HERON 5,4HP/3,2kW (8896221)

Kód: ED2903
Akce Tip
Značka: HERON
33 990 Kč 28 091 Kč bez DPH
Na dotaz
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Položka byla vyprodána…

Počet fází: 1F, napětí 230V/50Hz, výkon provozní: 2,8 kW, účiník: 1, objem nádrže: 5,5 l, spotřeba: 0,9 l/kWh, výkon motoru max: 4,1 kW / 5,4 HP

Detailní informace

Detailní popis produktu

Heron nabízí mimořádně tiché, malé a lehké benzínové agregáty, které díky zabudovanému invertorovému systému „čistí“ vysokofrekvenční elektrický proud z alternátoru do nedeformované výstupní křivky a umožňují tak jejich specifické využití.

Díky své nízké hmotnosti, malým rozměrům, mimořádně tichému chodu a minimální spotřebě, jsou tyto digitální generátory ideálním zdrojem energie při rekreaci (chaty, karavany, lodě apod.) a na expedicích. Dokonalá kvalita napětí, zajištěná invertorovým systémem vyhlazení výstupní křivky, však umožňuje jejich využití také pro napájení citlivé elektroniky, jako je výpočetní technika nebo lékařské vybavení.

Výhody

Díky funkci inteligentní regulace otáček v závislosti na spotřebě je tato digitální elektrocentrála až o 40% ekonomičtější oproti běžným elektrocentrálám

  • Velikost nádrže umožňuje až 8 hodin nepřetržitého provozu (v závislosti na zatížení)
  • Sklápěcí rukojeť a kolečka umožňují snadný transport elektrocentrály
  • Elektrický start elektrocentrály zajišťuje AGM gelová baterie dobíjená chodem elektrocentrály
  • Spojením dvou elektrocentrál 8896221 dosáhnete provozního výkonu 5,2kW,
    při spojení elektrocentrál 8896219 s 8896221 dosáhnete provozní výkonu 4,4kW

221_icons

Díky snadné přemístitelnosti a kvalitnímu výstupu lze pomocí digitálních elektrocentrál Heron napájet elektrické nářadí, domácí spotřebiče a jemnou elektroniku včetně televize, videa, počítače, rádia i přístrojovou techniku všeho druhu, včetně citlivých lékařských přístrojů.

Stejně dobře jsou použitelné jako rychlý, lehký, tichý a výkonný zdroj elektrické energie na chatách, lodích či na cestách. Výstupem 12V je možné dobíjet 12V autobaterie, případně napájet spotřebiče na jednosměrné 12V napětí.

Provoz

Digitální elektrocentrály představují technologický skvost mezi elek- trocentrálami. Inovativním řešením motoru s multipólovým alternátorem a použitím invertorové technologie bylo dosaženo dokonalého tvaru sinusové křivky výstupního napětí a snížení hmotnosti a rozměrů elektrocentrály o více než 50% oproti konvenčním zařízením.

  • Hluk - Hlučnost je díky jedinečné konstrukci o 8% nižší, než stanovuje evropská NOI směrnice 2000/14 ES
  • Chlazení - Unikátní systém labyrintového nuceného chlazení zabezpečuje optimální chlazení všech součástí elektrocentrály a zajišťuje tak ideální podmínky pro její práci.

Fotovoltaické systémy

Díky vynikající charakteristice výstupního napětí jsou invertorové elektrocentrály HERON vhodné k použití také jako záložní zdroj pro fotovoltaické ostrovní systémy. Tyto elektrocentrály zaručují dokonalou výstupní křivku a spolu s funkcí automatické regulace výkonu představují spolehlivého partnera sofistikovaným nabíječkám ostrovních systémů.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrocentrály
Záruka: 2 roky + 2 měsíce
Počet fází: 1F
Napětí [V]: 230
Výkon provozní [kW]: 2,8
Výkon max. [KW]: 3,2
Účiník: 1
Objem nádrže [l]: 5,5
Spotřeba [l/kWh]: 0,9
AC jmenovitý proud: 12,1A / 230V
DC jmenovitý proud: 8,3A / 12V
Startování: ruční, elektrické
Regulace napětí: invertor
Výkon motoru max. [kW / HP]: 2,5 / 3,3
? Stupeň krytí: IP23
Palivo: Benzín
Hmotnost: 21 kg
Rozměry zařízení: 46x60x44cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo_heronKdyž potřebujete sílu… Česká značka HERON se již stala synonymem silných a spolehlivých elektrocentrál, čerpadel a další techniky, která denně slouží po celém světě. Ať už potřebujete bezpečný zdroj energie na stavbě, na chalupě či na cestách, zajistit zavlažování své zahrady anebo rychle odčerpat vodu ze zaplaveného sklepa, generátory a čerpadla HERON dodají potřebný výkon, spolehlivost a pohodlí – i v těch nejtěžších podmínkách.

Nová řada elektrocentrál HERON je vybavena moderním podvozkem, který umožňuje manipulovat s těžkými centrálami podobně snadno jako s cestovním kufrem – díky změně těžiště je naprostá většina hmotnosti umístěna na kolečkách a centrálou lze pohybovat s vynaložením minimální síly. Heron dodává na trh unikátní invertorové elektrocentrály a další špičkové produkty.

Kategorie

Elektrocentrály HERON - Benzínová čerpadla HERON -

Nenašli jste, co jste hledali? Hledáte náhradu za staré čerpadlo, náhradní díly? Chcete individuální cenovou nabídku?
Jsme tu pro vás.

hp-redlKarel Redl
technik, zákaznický servis

+420 797 850 919 | info@reded.cz

 

Nabídka zboží HERON