Benzínová elektrocentrála HERON 17HP/8,2kW, elektrický start (8896145)

Kód: ED1502
Akce
Značka: HERON
36 990 Kč 30 570 Kč bez DPH
Do 3 dnů
Můžeme doručit do:
4.4.2024

Počet fází: 1F, napětí 230V/50Hz, výkon provozní: 7,5 kW, účiník: 1, objem nádrže: 28 l, spotřeba: 0,5 l/kWh, výkon motoru max: 12,6 kW / 17 HP, elektrický start

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elektrocentrály HERON vybavené systémem AVR jsou určené pro všechny druhy užití, od příležitostného nebo nárazového používání až po každodenní nasazení v industriální sféře.

Elektrocentrála je určena k používání ve stavebnictví a při montážních pracích, ale také jako záložní zdroj elektrické energie pro mobilní servisní střediska a rekreační účely. Stroj je vybaven jednotkou AVR, která vyrovnává výstupní napětí. Proto je možné použít je k napájení jemných elektronických přístrojů, za předpokladu dodržení správného postupu používání.

Sklopitelné madlo a pevná gumová kola, která jsou součástí dodávky, umožňují snadný převoz elektrocentrály na místo potřeby podobným způsobem jako cestovní zavazadlo s madlem a kolečky. Centrála je vybavena třemi 16A a jednou 32A zásuvkou s 230V, které umožňují připojit jak běžné spotřebiče, tak spotřebiče s vysokým odběrem (až 7,5kW) jako jsou např. svařovací invertory, stolní pily, velké kompresory.

Dále je vybavena 12V/8,3A zásuvkou se stejnosměrným proudem a součástí příslušenství jsou rovněž nabíjecí kabely, díky nimž lze elektrocentrálou dobíjet 12V autobaterie. Díky elektrickému startu nastartujete a vypnete centrálu stiskem tlačítka jedním prstem. Tento start je zajišťován AGM bezúdržbovou baterií s dlouhou životností dobíjenou chodem elektrocentrály. Pro příjemnější práci blízko elektrocentrály jsme ji vybavili novým typem výfuku s nižší hlučností a příjemnějším zvukem.

Výhody

  • Sklopitelné madlo a pevná gumová kola pro snadnou manipulaci
  • Digitální multifunkční měřič
  • Nižší hlučnost díky novému typu výfuku
  • 3x 16A a 1x 32A zásuvka pro připojení 230V spotřebičů s příkonem až 7,5kW
  • Regulace výstupního napětí systémem AVR chrání vaše elektrospotřebiče před poškozením
  • Elektrický start elektrocentrály zajišťuje AGM bezúdržbová baterie

145_ikons

Jednou z nejdůležitějších předností elektrocentrál Heron je, že ani při plném provozním zatížení nepracují na pokraji svých sil a uváděné technické parametry plní s rezervou. Elektrocentrály Heron jsou spolehlivé a už jejich základní výbava obsahuje moderní technologie, které jsou obvykle dostupné pouze jako nadstandardní příplatková výbava

Všechny industriální elektrocentrály Heron jsou vybavené automatickým elektronickým systémem vyrovnávání napětí AVR (Automatic Voltage Regulation) a díky kvalitě výstupního napětí (vyhlazení do max. ±5%) tak umožňují napájení i citlivých elektronických zařízení.

Konstrukce

Rámové elektrocentrály Heron jsou osazovány synchronními alternátory s kvalitním vinutím, odolávajícím tepelným náporům při dlouhodobé zátěži. Masivní ochranný rám, do kterého jsou elektrocentrály usazovány, chrání stroj před poškozením a ulehčuje jeho přepravu. Konstrukce těchto elektrocentrál nevyžaduje za splnění podmínek daných normou EN ISO 8528-13 uzemnění.

Motor

Srdcem každého generátoru HERON je prověřený motor a alternátor, ty po mnoha letech testování, prokázali svoji spolehlivost a dlouhou životnost. S našimi modely se snadně manipuluje, jsou tišší, jednoduše se startují a lze lépe hlídat jejich provozní stav. Motor je výkonný a spolehlivý, používá odlehčenou konstrukci a moderní materiály, díky nimž mají stroje nižší hmotnost.

Provoz

Jednofázové a třífázové elektrocentrály Heron industriální řady představují ideální zdroj stabilního napětí na stavbách, při montážních pracích v terénu, v mobilních servisních jednotkách, ale také pro rekreační účely na chatách, zahradách apod. Díky systému regulace napětí jsou vhodné pro napájení elektrického nářadí a elektromotorů, topných a osvětlovacích těles či svářecích agregátů (některé typy).

Lze je využít také jako spolehlivý záložní zdroj energie. Všechny modely rámových benzínových elektrocentrál s provozním výkonem nad 2,5 kW jsou dodávány s kvalitními pevnými gumovými koly a manipulačním madlem pro snadné převážení na požadované místo.

Všechny elektrocentrály jsou vybavené automatickým systémem kontroly stavu oleje, který v případě nízké hladiny motor vypne a zabrání tak jeho poškození (nenahrazuje však předepsané úkony kontroly oleje při provozu)

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrocentrály, Elektrocentrály s regulací AVR, Benzínové elektrocentrály, Elektrocentrály s elektrickým startování, Elektrocentrály 7,5 kW
Záruka: 2 roky + 2 měsíce
Počet fází: 1F
Napětí [V]: 230
Výkon provozní [kW]: 7,5
Výkon max. [KW]: 8,2
Účiník: 1
Objem nádrže [l]: 28
Spotřeba [l/kWh]: 0,5
AC jmenovitý proud: 32,6A/230V
DC jmenovitý proud: 8,3A/12V
Startování: elektrické
Regulace napětí: AVR
Výkon motoru max. [kW / HP]: 12,6 / 17
? Stupeň krytí: IP23
Palivo: Benzín
Hmotnost: 97 kg
Rozměry zařízení: 60x71x61cm
Rozměr podvozku: 69x86x62cm
Příslušenství: kabel + svěrky k 12V zásuvce, klíč na svíčku

Popis elektrocentrály HERON

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo_heronKdyž potřebujete sílu… Česká značka HERON se již stala synonymem silných a spolehlivých elektrocentrál, čerpadel a další techniky, která denně slouží po celém světě. Ať už potřebujete bezpečný zdroj energie na stavbě, na chalupě či na cestách, zajistit zavlažování své zahrady anebo rychle odčerpat vodu ze zaplaveného sklepa, generátory a čerpadla HERON dodají potřebný výkon, spolehlivost a pohodlí – i v těch nejtěžších podmínkách.

Nová řada elektrocentrál HERON je vybavena moderním podvozkem, který umožňuje manipulovat s těžkými centrálami podobně snadno jako s cestovním kufrem – díky změně těžiště je naprostá většina hmotnosti umístěna na kolečkách a centrálou lze pohybovat s vynaložením minimální síly. Heron dodává na trh unikátní invertorové elektrocentrály a další špičkové produkty.

Kategorie

Elektrocentrály HERON - Benzínová čerpadla HERON -

Nenašli jste, co jste hledali? Hledáte náhradu za staré čerpadlo, náhradní díly? Chcete individuální cenovou nabídku?
Jsme tu pro vás.

hp-redlKarel Redl
technik, zákaznický servis

+420 797 850 919 | info@reded.cz

 

Nabídka zboží HERON