Domácí vodárna GRUNDFOS MQ 3-35 96515412

Kód: ED1367
Akce Atest
Značka: GRUNDFOS
ZDARMAZDARMA
Domácí vodárna GRUNDFOS MQ 3-35 96515412
0 Kč 0 Kč bez DPH
Prodej ukončen
         
 

banking_deal_agreement_agree_approve-512

 

Je k dispozici náhrada produktu
Domácí vodárna GRUNDFOS SCALA1 3-45 99530405

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor, membránovou tlakovou nádobu, snímač tlaku a průtoku, řídící jednotku a zpětnou klapku. Řídící jednotka zajišťuje automatický náběh čerpadla do provozu při odběru vody a jeho automatické vypnutí, jakmile se odběr vody zastaví. Řídící jednotka dále chrání čerpadlo v případě výskytu poruchy.

Montáž
Díky své kompaktní konstrukci nezabírá čerpadlo příliš mnoho místa a jeho montáž je proto snadná. Kolem čerpadla nemusí být žádný volný prostor.

Jednoduché ovládání
Čerpadlo je opatřeno uživatelsky přívětivým ovládacím panelem s tlačítkem ZAP/VYP a signálkami k indikaci provozního stavu čerpadla.

Samonasávací schopnost
Díky své samonasávací schopnosti může čerpadlo MQ čerpat vodu, jejíž hladina se nachází pod úrovní místa instalace čerpadla. V zahlceném stavu je čerpadlo schopno nasát vodu z hloubky 8 metrů za méně než 5 minut. Tato samonasávací schopnost usnadňuje montáž a zapínání čerpadla. Zajišťuje také spolehlivější dodávku vody v instalacích s rizikem provozu bez kapaliny a průsaku sací hadice či sacího potrubí.

Vestavěná ochranná funkce
V případě provozu nasucho nebo přehřívání, např. při zadření hřídele nebo přetížení, se čerpadlo automaticky zastaví, čímž se zabrání poškození motoru.

Automatický reset
Čerpadlo má vestavěnou automatickou resetovací funkci. V případě signalizace běhu nasucho nebo podobného nouzového stavu bude čerpadlo odstaveno z provozu. Čerpadlo se bude pokoušet naběhnout znovu do provozu každých 30 minut po dobu 24 hodin. Tuto resetovací funkci lze vypnout.

Nízká provozní hlučnost
Díky své hydraulické konstrukci a vnitřnímu chlazení vykazuje čerpadlo extrémně tichý provoz a je tak vhodné jak pro vnitřní, tak i pro venkovní instalaci.

Tlaková nádoba
Vestavěná tlaková nádoba omezuje spínací četnostv případě netěsnosti potrubí, což má pozitivní vliv na stupeň opotřebení čerpadla.

Údržba
Čerpadlo nevyžaduje žádnou údržbu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektronické posilovací systémy
Záruka: 2 roky + 2 měsíce
? Výtlak [m]: 35
? Průtok [l/min]: 65
? Napětí [V]: 230
? Kabel [m]: 1,2
? Dimenze připojení [coul]: 1"
? Sací výška [m]: 8
? Ucpávka: Mechanická
? Max. teplota média [°C]: 45
Hmotnost: 12,8 kg
Atest na pitnou vodu: Ano

Instalace

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1_logo_grundfosGrundfos je předním světovým výrobcem čerpadel se sídlem v Dánsku s více než 19 000 zaměstnanci po celém světě. Představuje průkopnická řešení světových problémů v oblasti vody a klimatu a zlepšujeme kvalitu života lidí. 

Roční produkce činí než 16 milionů čerpacích jednotek, oběhových čerpadel (UP), ponorných čerpadel (SP) a odstředivých čerpadel (CR). Grundfos také vyrábí elektromotory pro čerpadla, jakož i elektromotory pro samostatné merchandising. Grundfos vyvíjí a prodává elektroniku pro ovládání čerpadel a jiných systémů. Špičkový technologický vývoj, spolehlivost a kvalita, proto je Grundfos jedničkou mezi zákazníky.

Kategorie

Oběhová čerpadla GRUNDFOS - Ponorná čerpadla GRUNDFOS - Automatické vodárny GRUNDFOS - Automatické tlakové stanice GRUNDFOS - Speciální čerpadla GRUNDFOS - Kalová čerpadla GRUNDFOS - Čerpací pohotovost GRUNDFOS

Nenašli jste, co jste hledali? Hledáte náhradu za staré čerpadlo, náhradní díly? Chcete individuální cenovou nabídku?

K dispozici máte kompletní přehled čerpadel GRUNDFOS.

Jsme tu pro vás.

hp-redlKarel Redl
technik, zákaznický servis

+420 797 850 919 | info@reded.cz

 

Nabídka zboží GRUNDFOS